Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 16 februari 2015

Valentina, Valentina......

Op Valentijnsdag zat ik natuurlijk op de Handwerkbeurs. Niet zo romantisch - maar minstens zo leuk :-)
Dus blog ik wat verlaat op deze prachtige maandagmorgen (overigens wordt het hier verschrikkelijk mistig) over deze eenmalige Valentijnskleur unicat: Valentina!


Van dieprood naar felroze! Deze kleur is eenmalig, kan niet meer bijbesteld worden en is alleen verkrijgbaar in 900 meter (€ 23,95)
De voorraad is beperkt, dus op = op!

Helaas, de kleur is al weer op..................

Vandaag gaan we nog even genieten van een dag vrij-met-z'n-allen (niks bijzonders, maar samen eten, koffiedrinken, rondje bouwmarkt is ook al heerlijk) en morgen is de winkel weer open vanaf 9.00 uur.
Voor alle patronen voor een bol unicat kijk je onder dit label, daar vind je alles op een rij.

2 opmerkingen:

  1. Prachtige kleur! Een mailtje is onderweg.

    Groetjes van Janny.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleur hoor! Voor mij wat te fel, maar zie zo'n mooie sjaal ervan al wel voor me!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...