Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 4 februari 2015

XL

Weet je, ik zou wel een balzaal kunnen vullen met alle garens die ik wil kopen om in de winkel uit te stallen, te aaien, mooie projecten voor te verzinnen. Wie wel eens in onze toko komt weet dat het beslist geen formaat balzaal is..... en de lege supermarkt tegenover ons heeft helaas een vierkante-meter-prijs waar je van achterover valt. Dus..........blijft het woekeren met de ruimte. Kiezen wat wel en wat niet. Toch te veel inkopen en geen plekje meer vinden. En er komen nog van die leuke bolletjes....

Ik heb dan ook heel lang gedubt, gewikt en gewogen of ik de XL-versie van de populaire Stone Washed een plekje ga geven. Oke, ik ben overstag - want ik zag toch veel te leuke dingen voorbij schieten op het net.


Deze heerlijk comfortabele omslagdoek/sjaal vind je bij Crafts from the Cwtch. Verzin heerlijk je eigen combi's van kleuren. Gemaakt van 8 bollen Stone Washed XL. De beschrijving vind je bij Crats from the Cwtch (Engels, maar een super makkelijk patroon)

Of deze prachtige kol van Happy in Red, met een uitgebreide Nederlandse én Engelse beschrijving

Stonewashed XL: crochet bobble stitch infinity scarf

En van je restjes maak je dan deze grappige Uiltjes van Jellina;

Foto

Leuk om weg te geven, je kunt zo ook vullen met een beetje lavendel en in de kast leggen.

Stone Washed XL is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de `gewone` Stone washed;

50 gram-75 meter. 7/% katoen, 30 % acryl. 3,50 per bol. Nu nog een plekje vinden.... .....
5 opmerkingen:

 1. I am in love with all the photos of this yarn. I wish I could get it in Norway

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eugh, of gewoon direct verkopen.... scheelt ruimte.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig weer al die kleurtjes wol, misschien verkoop je ze meteen na je reclame van deze prachtige sjaal en kol, wie weet...
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the shawl...and the other projects too :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi die kleuren wol, ook de uiltjes zijn mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...