Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 18 februari 2015

Schaapje, schaapje

Schaapje, schaapje, heb je witte wol?

Het schaapje is op dit moment volop aanwezig in allerlei breisels en eerder liet ik al eens deze prachtige deken van Kate Davies zien. Dit schaapje komt in meer onwerpen van haar voor - zoals ook in deze muts:


Prachtige kleuren bij elkaar! En zie je dat bovenop de muts de ramskoppen ook weer terugkomen? Je kunt dit patroon kopen op Ravelry. Hier gemaakt van prachtige Shetlandwol (staat ook nog op mijn verlanglijstje....) maar op Ravelry vond ik dezelfde muts ook terug in Rowan fine Tweed:


Grappig is het dat breisters het schaapjespatroon uit de muts dan weer gebruiken voor heel andere dingen:

Super mooie sokken! Die Ramskoppen ook weer terug op de wreef...
Idee en foto's van Ravelry: Elalex


Of deze:

Purple Sheep Heid December socks


En kun je niet genoeg krijgen van schaapjes? Dan maak je er ook nog een mooie theemuts bij!


5 opmerkingen:

 1. Ik vind het prachtig, al die gebreide schapen.

  lieve groet,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniaal, zo simpel en toch is het echt een schaapje!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De ontwerpen van Kate zijn gewoon geweldig! Allemaal even mooi in supermooie wol, die schaapjes zijn echt leuk!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede dag

  Ik ben Mr. Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme & geaccrediteerde geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, Home lening, Student lening, Business Loan, uitvinder lening, consolidatie van de schuld. enz

  Vandaag voor een zakelijke of persoonlijke leningen krijgen goedgekeurd en krijg fondsen binnen dezelfde week van toepassing. Deze persoonlijke leningen ongeacht uw krediet kunnen worden goedgekeurd en er zijn tal van tevreden klanten om te back-up van deze claim. Maar u zult niet alleen de persoonlijke lening die u nodig hebben; u krijgt de goedkoopste één. Dit is onze belofte: wij garanderen de laagste tarief voor alle leningen met gratis bijkomende voordelen.

  We streven naar een positieve duurzame indruk verlaten door meer dan de verwachtingen van mijn klanten in alles wat die ik doe. Ons doel is om u behandelen met waardigheid en respect terwijl het verstrekken van de hoogste kwaliteit van de dienstverlening op een tijdige manier.
  Geen sofi-nummer nodig en geen kredietcontrole nodig, 100% gegarandeerd.

  Dus een email naar: diegoloancompany@yahoo.com vandaag toe te passen voor een lening.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...