Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 10 februari 2015

Gezelligste winkel van........Nederland???

Zoals jullie nog wel weten ben ik een tijd geleden genomineerd voor de Gezelligste Winkel. Dank zij jullie steun wérd onze winkel in Arnemuiden inderdaad de Gezelligste Winkel van de gemeente Middelburg. En nu mag ik door naar de volgende ronde!

De gezelligste winkel van Zeeland/Nederland !Het zou natuurlijk best heel erg leuk zijn om als kleine handwerkwinkel zo'n titel binnen te halen...

Willen jullie (nog een keer) op mij stemmen? Dat kan t/m 23 februari 2015 via deze link. Je mag cijfers geven voor Sfeer, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteitsverhouding en mederwerkers.


Alvast heel erg bedankt!

21 opmerkingen:

 1. Aan mij zal het niet liggen :-). En op fb zag ik ook al een oproep, dus als iedereen weer even actief wordt ... :-))).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb gestemd, al ben ik nog niet in de winkel geweest ;-). Ik baal dat er bij mij in de buurt niet zo leuke actieve positieve winkel zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kreeg al een mailtje om weer te stemmen...waarschijnlijk omdat ik de vorige keer ook gestemd heb...nu natuurlijk weer meteen gestemd op jou😊

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb weer gestemd, ook al zou ik graag de winkel eens willen bezoeken. Helaas te ver weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En natuurlijk heb ik ook weer gestemd Jeanet... Nu duimen hè?
  Fijne dag vandaag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Natuurlijk stem ik ook, de vriendelijkheid is op deze afstand al te ruiken..... Wat heb je trouwens een prachtige sjaal om. Welk patroon?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je stem!
   De sjaal is deze http://blij-dat-ik-brei.blogspot.nl/2014/06/tulipa.html

   Verwijderen
 7. Uiteraard heb ik mijn stem uitgebracht op jouw winkel. Deze zomer kom ik een keer naar je toe.
  Marian Verburgt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Graag stem ik op jouw winkel alleen al omdat ik het er zo gezellig uit vind zien en omdat mijn familie uit Zeeland komt natuurlijk ;-)
  Helaas te ver weg om regelmatig even binnen te komen waaien....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn stem heb ik zonet verstuurd! Het is je van harte gegund hoor, khoop dat het lukt!
  Binnenkort komen we nog wel eens een keertje langs.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook al heb ik de reis naar Arnemuiden nog nooit afgelegd, heb ik op jullie gestemd. De snelle en goede service via de mail, de inspiratie via je blog en mijn vaste Unicat-dealer als ik weer een shotje nodig heb, zegt voor mij al meer dan genoeg. We duimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Natuurlijk heb ik ook weer op de gezelligste winkel van zeeland gestemd!
  Groetjes, Mirelle

  BeantwoordenVerwijderen
 12. gestemd ! maar wat een omslachtige stemprocedure zeg !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk, mijn stem heb ik op je uitgebracht!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...