vrijdag 6 februari 2015

Bloemen

Hoewel Zeeland best een uithoek van Nederland genoemd kan worden (maar wel een hele fijne!), heb ik tóch het het geluk dat een paar supercreatieve mensen regelmatig over de vloer komen en soms ook heel dichtbij wonen. Zo vind ik het best een eer als Jellina bij mij bolletjes wol komt halen, want dan weet ik dat er weer een creatief idee aan het ontspruiten is.... :-)

Foto
Is dit geen plaatje? Gemaakt van 9 kleurtjes/bolletjes Rapido (100 % acryl, € 1,50 per bol), een tas van De Tuinen, en van heel veel haakwerk en creativiteit! 

Foto
Op het blog van Jellina vind je nog meer foto's, aanwijzingen voor het patroon. Als basis gebruikte ze het Spring Flower-vierkantje van het blog Made with Loops. Gaaf he, die zachte kleurtjes bij elkaar. 

En nu nog gauw het Atelier aan de kant, want morgenmiddag zit het weer vol voor de 2e workshop Entrelac breien! 

2 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi is deze, ik maakte er eentje om een tas van AH, en daarbij liet ik ook geen stukje van de tas onbedekt. Dat was ook heel erg leuk om te doen..
  Fijn weekend Jeanet,
  Liefs,
  Mirja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tas zag ik bij Jellina al passeren, supermooi vind ik ze, zeker de kleurtjes maar ook de motiefjes! Veel plezier met de workshop!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...