Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 21 februari 2015

Good Night!

Poeh ! Het is weekend :-)
Het was een drukke dag en toen de winkel om 4 uur sloot had ik nog geen tijd gehad om alle binnengekomen wolletjes een plekje te geven. Want er kwam weer van alles binnen - wat mij weer het dilemma oplevert: waar láát ik het en wát ga ik maken om te laten zien ??

H'mmmmm, deze pastelletjes van de Miami vragen om een mooi projectje....En de nieuwe Noro Tokonatsu is zoooooo zacht (kan niet anders als het bolletje is gemaakt van zijde, katoen en viscose - dit móet je eens voelen!)


Het doosje unicat moest nog gelabeld worden en een plekje krijgen.


De nieuwe kleurtjes Noro Taoyo 4Ply passen helemaal niet meer in het vak!


En dit zachte garen moet ook nodig verwerkt worden...


Om maandag niet helemaal weer in de chaos te moeten starten ben ik na sluitingstijd even doorgegaan met het opruimen van de kasten - het ligt weer strak in het vak!


Het licht kan uit, het is weekend!


Gelukkig bakte Miriam al een heerlijke chocolade-taart, de puinhoop is inmiddels opgeruimd :-)


Zo langzamerhand gaat bij mij ook het lichtje uit. Ik ga me nestelen op de bank met een breiwerkje en vroeg naar bed! Alvast Good Night - daar past dit leuke idee wel weer bij:Je vindt het gratis (Engelse) patroon terug op Ravelry. De maan is in het rond gebreid.

Ziezo, mijn weekend begint ook - alvast welterusten :-)

9 opmerkingen:

 1. Janet, die bolletjes waar je bij schreef, en dit zachte garen moet ook nodig verwerkt worden ( laatste foto boven die van de kast) is dat kriebelwol ? Ik vind de middelste met de dat roze erin erg mooi. Wat kost hij?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige wolletjes laat je weer zien Jeanet, en jij ook welterusten voor straks ( en morgen gezond weer op.....;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, steeds weer nieuwe kleurtjes, nieuwe wolletjes, nieuw materiaal, om gek van te worden! En jij hebt ze alweer allemaal netjes opgeruimd en een plekje gegeven in je winkel, je hebt je rust en een stuk chocoladetaart dubbel en dik verdiend!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige bollen garen waar zoveel leuke dingen mee gemaakt kunnen worden. De kast ziet er als een soort garen-snoepwinkel uit. Mooi, en zo aantrekkelijk.
  Zo te lezen had je wel iets lekkers verdiend.

  Fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh die pastelletjes van Miami, en die zachter Noro bolletjes... wat zou ik daar graag mijn handen op leggen... Nee, eerst nog al die andere projecten afmaken...
  Ik wens je een heel fijne zondag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er weer prima uit, die winkel van je. Nu genieten dat het weekend is, je chocoladetaart en je gezin.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was super gezellig om gisteren even bij je te zijn! En om een aantal van je mooie wolletjes te zien en te voelen (die NORO, Hmmmm !!) De Miami heb ik even gemist en dat was jammer; die kleurtjes zijn echt prachtig en het is heerlijk garen om mee te werken.
  Ik hoop dat je vandaag een heel lekkere zonnige geniet-dag hebt!!! Met chocoladetaart!!!
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig om te zien. Fijn dat het allemaal weer op z'n plek ligt.
  Fijne zondag,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goede dag

  Ik ben Mr. Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme & geaccrediteerde geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, Home lening, Student lening, Business Loan, uitvinder lening, consolidatie van de schuld. enz

  Vandaag voor een zakelijke of persoonlijke leningen krijgen goedgekeurd en krijg fondsen binnen dezelfde week van toepassing. Deze persoonlijke leningen ongeacht uw krediet kunnen worden goedgekeurd en er zijn tal van tevreden klanten om te back-up van deze claim. Maar u zult niet alleen de persoonlijke lening die u nodig hebben; u krijgt de goedkoopste één. Dit is onze belofte: wij garanderen de laagste tarief voor alle leningen met gratis bijkomende voordelen.

  We streven naar een positieve duurzame indruk verlaten door meer dan de verwachtingen van mijn klanten in alles wat die ik doe. Ons doel is om u behandelen met waardigheid en respect terwijl het verstrekken van de hoogste kwaliteit van de dienstverlening op een tijdige manier.
  Geen sofi-nummer nodig en geen kredietcontrole nodig, 100% gegarandeerd.

  Dus een email naar: diegoloancompany@yahoo.com vandaag toe te passen voor een lening.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...