Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 19 februari 2015

Paula

Soms kom je van die prachtige patronen tegen - daar zou ik alles voor laten liggen en prompt aan beginnen! Deze omslagdoek kreeg de naam Paula en is een patroon van Bernadette Ambergen (Berniolie Designs). Wat een plaatje!


Bij deze omslagsoek/sjaal is de basis gebreid en de rand gehaakt. Het materiaal (effen sokkenwol en Invicta Colour) matcht prachtig bij elkaar!

Je kunt de patronen (ook in Nederlands) kopen via Ravelry of Etsy


Met een andere kleur wordt het al weer heel anders!
8 opmerkingen:

 1. PRACHTIG!! Die Bernadette kan er wat van. Ik heb al vaker naar haar patronen gekeken en er wat van gemaakt. Deze ken ik nog niet, maar gecombineerde technieken vind ik altijd al heel mooi! Prachtige omslagdoek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi hoor...
  Ik wens je een heel fijne dag en een heerlijk weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De allermooiste patronen blijven maar voorbijkomen op je blog, ook deze keer weer Jeanet, zo mooi met die gehaakte rand eromheen, nu nog tijd.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh. Wat mooi! Op de verlanglijst voor als mijn huidige projecten klaar zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede dag

  Ik ben Mr. Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme & geaccrediteerde geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, Home lening, Student lening, Business Loan, uitvinder lening, consolidatie van de schuld. enz

  Vandaag voor een zakelijke of persoonlijke leningen krijgen goedgekeurd en krijg fondsen binnen dezelfde week van toepassing. Deze persoonlijke leningen ongeacht uw krediet kunnen worden goedgekeurd en er zijn tal van tevreden klanten om te back-up van deze claim. Maar u zult niet alleen de persoonlijke lening die u nodig hebben; u krijgt de goedkoopste één. Dit is onze belofte: wij garanderen de laagste tarief voor alle leningen met gratis bijkomende voordelen.

  We streven naar een positieve duurzame indruk verlaten door meer dan de verwachtingen van mijn klanten in alles wat die ik doe. Ons doel is om u behandelen met waardigheid en respect terwijl het verstrekken van de hoogste kwaliteit van de dienstverlening op een tijdige manier.
  Geen sofi-nummer nodig en geen kredietcontrole nodig, 100% gegarandeerd.

  Dus een email naar: diegoloancompany@yahoo.com vandaag toe te passen voor een lening.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...