Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Van 24 t/m 28 juli zijn we open van 9.00 - 13.00 uur!

's Middags zijn we gesloten.

woensdag 25 februari 2015

Koude handen

Vinden jullie het ook zo heerlijk dat de lente merkbaar dichterbij komt? Na een week voorjaarsvakantie is het opeens 's morgens licht als dochterlief naar school gaat, en af en toe gaat er al een vogel lekker uit zijn dak in het schemerdonker van de morgen. Héérlijk!
Maar het kan nog best heel erg koud zijn, dus handschoenen moeten echt nog wel aan. Dit zijn hele leuke voor hondenliefhebbers:


Het patroon is gedurende de maand februari (dus nog enkele dagen) gratis te downloaden via Ravelry - daarna moet je er voor betalen.
Patroon beschikbaar in Engels en Zweeds, maar met breischema!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke handschoenen vond je! misschien toch maar het patroontje uitprinten???? voor ooit?????
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk patroon werd getipt door een andere lezer,maar heb hem gauw opgeslagen daar kan je niet om heen als je een mopshondje hebt
    Groetejs marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...