Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 12 februari 2015

Beetje Lente

Het duurt nog wel even, maar aan de dagen kun je het toch wel zien dat het al een héél, héél klein beetje richting lente gaat. Misschien is de wens de vader van de gedachte - maar dan is dat maar zo ;-)

Deze sjaal past prima bij dat bijna-lente-gevoel: Lekker warm, want dat hebben we nog nodig, maar mooi roze als belofte van de komende bloemen!

IMG_1582

Gemaakt van 1 bol Inivcta Colour en 50 gram effen sokkenwol. Je kunt de beschrijving downloaden op Made with Loops. Het is een engelse beschrijving, maar met een Vertaallijst zul je zien dat het beslist niet moeilijk is. Bij deze sjaal begin je smal en eindig je breed - je kunt de sjaal dus zo groot maken als je zelf wilt (want deze is niet zo groot, denk ik)

NB: de patronen voor februari voor de Zeeuwse Mee Brei deken worden deze maand op maandag verzonden - even geduld dus nog!

1 opmerking:

  1. Alweer zo'n prachtige sjaal in mooie kleurtjes wol, maar ook de polswarmers hieronder vind ik de max! Zulk mooi patroontje!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...