Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 13 november 2013

Borduren

Op dit blog beperk ik me tot het schrijven over breien en haken. Natuurlijk vind ik ook andere handwerktechnieken leuk! Naaien, quilten, borduren, ik zou er veel meer tijd voor willen hebben.

Een tijdje geleden liet Bianca me dit prachtig geborduurde tasje zien:


Fijntjes geborduurd in kruissteek op een mooie ondergrond. 


Je kunt het namaken, want je vind het patroon van dit mapje bij Jeanny op haar blog Merklapperie.
Als ik een poosje op dit prachtige blog rondstruin, word ik er helemaal stil van: wat een prachtige werkstukken! 


Je kunt nóg meer van Jeanny's werkstukken terugvinden op haar website Handwerkpagina.nl


Voor de liefhebbers van breien: op het blog van Jeanny staat ook het patroon van deze gebreide gastendoekjes!


Je vind het patroon hier.


4 opmerkingen:

 1. heel erg mooi mapje, de vele werkuren stralen er van af!
  Deze gastendoekjes leerde ik van mijn oma breien, leuk om te zien dat ze weer hip zijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze maakt prachtig handwerk! Ik deed mee met de sal van het tasje, maar het is helaas nog steeds niet afgeraakt :-( maar al wel voor 3/4 klaar.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie blog is dat he? Ik volg haar al een tijdje en geniet echt van al het moois dat zij maakt. Alles zo prachtig afgewerkt.
  Wat zul jij genieten van al die mooie werkstukken die er steeds bij jou in de winkel voorbij komen. Er wordt toch nog wel heel veel gehandwerkt, gelukkig!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk Jeanet, dat je op jouw blog aandacht besteed aan het nog steeds te downloaden patroon van het tasje. Dank je hiervoor.
  Ik zou het leuk vinden als mensen die het tasje hebben geborduurd foto's sturen naar mij, zodat wij de foto's in de fotogalerie kunnen plaatsen, hoe meer hoe liever!!!
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...