Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Van 24 t/m 28 juli zijn we open van 9.00 - 13.00 uur!

's Middags zijn we gesloten.

vrijdag 8 november 2013

Gnomerun

Zóóó leuk! Deze kaboutertjes in alle kleuren van de regenboog op weg naar....?


Ik vond de schattige mini's op dit Deense Blog Strikkeleg. (Met google-translate prima te volgen). De maakster noemde deze rij kaboutertjes Gnomerun ! :-))

Het patroon kun je vinden op Ravelry of hier. In het engels met een aantal verklarende foto's.7 opmerkingen:

 1. Oh wat schattig! Lekker snel te maken, leuk ook voor in de kerstboom!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatjes! Bedankt voor de link!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bedankt voor de link altijd leuk om nog eens te gaan doen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Jeanet, 2 dagen niet gekeken en wat heb ik al gemist!! Prachtige egeltjes en ook die kaboutertjes zijn geweldig. Vorig jaar maakte ik die andere met de kurken stoppen die je ons toen toonde, aan de slag dus!
  En bedankt! Rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...