Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 22 november 2013

Polsmoffen

Nu het echt winter lijkt te gaan worden heb je je muts, handschoenen en kollen echt wel nodig (en niet alleen voor de "mooi"). Maar mooi mag het best wel zijn, en deze polsmoffen horen echt wel in deze categorie!


Ik ben dus niet de enige die helemaal fan is van de langzaam verkleurende sokkenwol van Scheepjes. Deze prachtige polsmoffen vind je terug bij Crejjtion. Er zijn 2 varianten, eentje met een waaiersteek en eentje met een bobbelsteek.

Hier vind je het patroon met de bobbelsteek, en hier het patroon met de waaiersteek. Ze zijn gemaakt met een bol Scheepjes Invicta Color 966, wat een prachtige kleur!

Op het (heel leuke!) blog van Crejjtion vind je ook een link naar de facebookpagina van Scheepjeswol. Daar kun je kans maken op een gratis bol van deze mooie wol. En ben je geen winnaar? We hebben de wol in de kast liggen :-)

Na een stressvolle week (naast de gewone sores ook besprekingen op school, vergadering, stapels rekeningen, huiswerkopdrachten van wiskunde èn een kapotte wasmachine), kreeg ik gisteren van Wieke deze afbeelding toegestuurd: ik voel me helemaal begrepen :-) Het maakte mijn dag weer goed!


4 opmerkingen:

 1. De polsmoffen zijn prachtig! En de afbeelding van Wieke is erg leuk! Het doet je weer even bedenken dat je niet de enige bent die af en toe aanloopt tegen "te veel".
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige polsmoffen, ik was nog op zoek naar een patroontje, dus dit komt echt wel net op tijd Jeanet!!! en ik ben SUPERBLIJ want ik won bij Wieke de "jeanet"muts las ik net!! Mijn weekend kan echt niet meer stuk!! Wat een geluksvogel ben ik toch!! Dankjewel!
  Lieve groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw die zijn mooi en wat een warme kleuren
  gr.yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw die zijn mooi en wat een warme kleuren
  gr.yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...