Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 15 november 2013

Toveren met een haak...

Sommigen van jullie zullen de ontwerpen al lang kennen en ik heb er ook al vaker over geblogd. Deze ontwerpster uit Tjechië Vendulka maakt zoveel leuke, vrolijke dingen!

Crochet owl ornament pattern

Deze uilenhanger is zo mooi gedetailleerd uitgewerkt met kraaltjes en pailletjes. En wat vind je van deze grappige onderzetter?

Crochet owl coaster pattern

Je kunt de patronen van Vendulka (Engels) kopen via Etsy. De patronen krijg je via e-mail en zijn uitgebreid met veel foto's. Er zijn heel veel verschillende patronen!!

Wil je eens kijken of je zo'n patroon begrijpt? Op het blog van vendulka Magic with Hook and Needles kun je ook een aantal gratis patronen vinden, zoals dit leuke tasje:


of een uitgebreide beschrijving van deze bloemenapplicatie:

crochet flower applique free pattern

6 opmerkingen:

 1. Inderdaad heel schattig! Ik ga eens een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De vestjes die ik vorig jaar haakte waren ook van haar patroon. Ze is heel creatief!! Als je bij die uil ook ziet hoe ze die kwastjes op zijn kop heeft gemaakt: kom er maar eens op!
  Heel veel leuke dingen maakt ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, hoe geweldig! Ik kende haar nog niet, maar ik ben er helemaal weg van. Wat een knopen-/kralendozen moet ze hebben, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeft altijd schitterende creaties met zeer leuke details. Ken haar blog al een tijdje en heb daar al heel wat inspiratie opgedaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...