Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 6 november 2013

Sjieke Wenteltrap-sjaal

Een paar weken geleden blogde ik over de Trapjes-sjaal van Sascha. Met de feestdagen in het vooruitzicht maakten we er een sjieke versie van!We maakten gebruik van 1 bol Invicta Glamour, een sokkendraadje met een heel klein lurex, want het sjaaltje gelijk een luxe, feestelijke uitstraling geeft. In plaats van haaknaald 6 haakten we met naald 5 en haakten de hele bol op.

(iets vertekend door het licht: het is zwart!)

Overigens kun je de sjaal zo lang maken als je zelf wilt. Het getoonde exemplaar is van 1 bol.
Wij hebben van deze wol nu 3 kleurtjes op voorraad, zwart, donkerblauw en wit.

  

Voor het sjaaltje heb je maar 1 bol nodig. Wil je het pakketje (Nederlands patroon, wol, verzendkosten = € 13,25) bestellen? Mail dan even! Wil je alleen het patroon bestellen, dat kan op de webshop van Sascha
Enne, dit is dus prima sokkenwol - van 1 bol maak je een prachtig paar feest-sokken!

5 opmerkingen:

 1. weer een heel mooi resultaat! en waarschijnlijk behoorlijk snel klaar.
  Inez

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap hoor, echt sjiek met dat tikje glitter erin :-) echt feestelijk!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi, zo met dat glinstertje erin! Heel feestelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi!!! Het moet lukken om zo'n sjaal voor de feestdagen klaar te krijgen; hoewel.......ik zit niet zonder handwerk ;-))
  Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi. ik wil het ook eens proberen.
  Is er een patroonbeschrijving van?
  Groetjes,
  Joke sk

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...