Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 6 november 2013

Vrolijke kussens!

Met dit grijze, sombere November-weer (en de wetenschap dat er nog een lange, lange winter volgt) kunnen we beste wat vrolijkheid gebruiken!

[018%255B9%255D.jpg]

Wat een geweldig leuke kussens zijn dit! Door te spelen met de kleuren van de katoen èn de stof op de achtergrond krijg je telkens een ander effect.

[023%255B10%255D.jpg]

Ik hou erg van de combinatie van stoffen en ander handwerk, en de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Want als je niet zo van al die kleuren houdt: in ton-sûr-ton kleurtjes is dit natuurlijk ook prachtig. Of grijstinten, Of wit.... Je kunt er voor kiezen om een stoffen achterkant te nemen, maar helemaal haken kan natuurlijk ook (bovenste kussen).

Ik vond het patroon bij Dorien van Just-Do. Je kunt het patroon kopen via haar Etsy-shop. Hoevel de voertaal op het blog en shop Engels is, is het patroon ook in het Nederlands verkrijgbaar!!

8 opmerkingen:

 1. Vrolijke gekleurde kussens! Staan mooi op mijn bank......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik had ze al gezien. Ik vind ze prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Janet, vorig jaar heb ik een adventkalender bij je bestelt. Een enig ding. Heb je dat dit jaar weer? Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit jaar is er een sokken-kalender. Alleen sokken dus, maar hele mooie!
   Groeten,
   Jeanet

   Verwijderen
  2. Mmm, ik ben niet zo van de sokken. Ik denk er even over na. Groetjes Sandra

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...