Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

woensdag 6 november 2013

Vrolijke kussens!

Met dit grijze, sombere November-weer (en de wetenschap dat er nog een lange, lange winter volgt) kunnen we beste wat vrolijkheid gebruiken!

[018%255B9%255D.jpg]

Wat een geweldig leuke kussens zijn dit! Door te spelen met de kleuren van de katoen èn de stof op de achtergrond krijg je telkens een ander effect.

[023%255B10%255D.jpg]

Ik hou erg van de combinatie van stoffen en ander handwerk, en de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Want als je niet zo van al die kleuren houdt: in ton-sûr-ton kleurtjes is dit natuurlijk ook prachtig. Of grijstinten, Of wit.... Je kunt er voor kiezen om een stoffen achterkant te nemen, maar helemaal haken kan natuurlijk ook (bovenste kussen).

Ik vond het patroon bij Dorien van Just-Do. Je kunt het patroon kopen via haar Etsy-shop. Hoevel de voertaal op het blog en shop Engels is, is het patroon ook in het Nederlands verkrijgbaar!!

8 opmerkingen:

 1. Vrolijke gekleurde kussens! Staan mooi op mijn bank......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik had ze al gezien. Ik vind ze prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Janet, vorig jaar heb ik een adventkalender bij je bestelt. Een enig ding. Heb je dat dit jaar weer? Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit jaar is er een sokken-kalender. Alleen sokken dus, maar hele mooie!
   Groeten,
   Jeanet

   Verwijderen
  2. Mmm, ik ben niet zo van de sokken. Ik denk er even over na. Groetjes Sandra

   Verwijderen