Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 18 november 2013

Theemuts

Gisteren heb ik geprobeerd een computerloze-dag in te lassen. Lukte aardig, maar héél even iets opgezocht op het i-padje, en verder heerlijk niets..... Dus ook geen mailbox. Ik heb 'm net geopend - doing! 68 mails. Ho! Eerst een bakje koffie dan maar. Sommige heb ik al beantwoord, maar een aantal staan even in de wacht hoor....er staan nog heel veel andere dingen op het programma vandaag.

Vorige week mocht ik in de winkel deze leuke theemuts fotograferen van Saskia, een plaatje!
Je zou de boel de boel laten en met een lekker kopje thee op de bank gaan zitten, toch? Je vind het patroon (Nederlands) hier

NB: ik kreeg vanmorgen nog een foto toegestuurd van Corry die 'm ook maakte maar in heel andere kleuren! Prachtig!
7 opmerkingen:

 1. Wat is die leuk! Vooral vanaf boven gezien......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk met al die vrolijke kleurtjes en dan die bloemen bovenop, SUPER!! ik heb hem al meteen uitgeprint, mijn schoondochters zijn theedrinkers, dus misschien een ideetje voor onder de kerstboom???
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een plaatje... je zou je stoel niet meer afkomen en heerlijk thee blijven drinken

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. supersuperleuk!! ook de kleurencombi van deze vind ik heel mooi! Fijne dag Jeannet! Lieve groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super, geweldige kleur combinatie, met recht een plaatje
  Greetzz Nath

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjewel dat je mijn theepotje ook geplaatst hebt, leuk om hem hier terug te zien...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn erg leuk. Ik ben ook een echte theemuts, dus wie weet!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...