Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 24 november 2013

Inspiratie

Wat is een zondag toch heerlijk! Het zou langer moeten duren......

Deze vond ik ter inspiratie:

Sweet Inspiration!

Misschien niet gelijk je favoriete stoel onderhanden nemen?
(om de discussie met je huisgenoten te voorkomen....)
Neem een poef!


Hier gevonden (waar je nog meer creatieve ideeën vindt).

En verder: a.s. woensdag 27 november a.s. wordt in ons dorp Dankdag gehouden. Alle winkels zijn dan gesloten en wij ook!6 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee, en minder werk dan een bloemenplaid!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk toch weer .....! Goed idee om iets saais op deze manier te pimpen, ik ben nu zelf bezig met losse bloemen voor op een kussen... Bedankt voor het "delen" ...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OOH!!! ik heb precies zo'n stoel! Gaaf idee!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...