Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 29 november 2013

Sint-stress.......

O, het is ook elk jaar hetzelfde....Sint stress! Daarom is het ook zo leuk, alhoewel ik nu toch een beetje paniekerig word... Nog één cadeautje, nog 3 gedichten, nog een appeltaart, en nog een kolletje afbreien. Voor morgenavond. Appeltje-eitje!

Voor goede gedichten is het nog te vroeg. Dat lukt pas als er echt veel stress op zit. Morgenmiddag misschien. Die appeltaart ga ik zo nog maar even doen. En dat kolletje ook. Op naalden 20, dat dan weer wel. Zou Sint ook nieuwe computers weggeven? Dat ding van mij doet nu zo raar, is zo traag als een slak. Het is bij mij met computers net als bij autorijden: ik kan wel rijden, maar o wee als er een lampje brandt. Morgen maar eens deskundige hulp inroepen. Tot overmaat van ramp doet mijn foto-bewerkingsprogramma het ook niet meer.........

Gelukkig had ik deze foto's al:Deze sjaal maakte Fiona en ze gebruikte hiervoor 2 bollen Angelina Multi (à 5,95). Het garen is heel zacht en kriebelt niet (klein percentage wol). Het patroon van deze omslagdoek vind je op Ravelry als Free Download. 

Dit is het zelfde patroon, maar dan met sokkengaren van Noro:


En deze van Unicat?


(ik hoop dat de Unicat volgende week weer hier is....)


8 opmerkingen:

 1. Jeanet, dat klinkt als druk, druk, druk. Dan ook nog apparaten, die dingen doen die nou net niet nodig zijn, herkenbaar. Succes met alles, wat nog moet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar, die Sint-stress, maar oh zo leuk om het feest te vieren :)
  Gelukkig komt de goedheiligman volgende week pas bij ons.
  Hopelijk is je computer gauw weer op snelheid.
  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie sjalen. Wie weet brengt Sint dit jaar iets speciaals voor je mee. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig hier nog geen stress. (die wacht waarschijnlijk tot woensdag de dag er voor om tevoorschijn te komen)
  Mooi patroon van de omslagdoek, die gaat even op mijn to-do lijstje Vooral die van de sokkenwol vind ik erg mooi. Waar had ik die bolletjes ook al weer liggen?
  Succes met de computer. Ik herken het probleem al moet ik zeggen dat het bij mij is opgelost sinds ik de foto's om een externe harde schijf heb staan en daarna de computer goed opgeschoond had.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie sjaal is dat weer! Laat je niet gek maken, Keulen en Aken zijn ook niet in een dag gebouwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! Vooral de ' sokken-sjaal'. Succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja die stress is nu wel in elk huisgezin te voelen denk ik! Prachtige sjaal!
  Succes om alles nog tijdig klaar te krijgen!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lucky me heb nog een bol unicat liggen dus deze sjaal gaat op mijn to-do-list
  Gr. Nath

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...