Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 3 november 2013

Uitgerust..

Wat is zo'n zondag toch fijn!
Heerlijk om een dag niet te werken en te genieten van die andere belangrijke dingen van het leven.
En soms zit 't maar in kleine dingen: zaterdagmiddag maakten Miriam en ik - dikke pret en een berg rommel - een overheerlijke Cheesecake (je wilt echt niet weten wat voor calorieënbom dat is met witte chocolode, suiker en roomkaas, maar lèkker!!!) die we vandaag samen bij de open haard verorberden:


We genoten van een verjaardag bij familie, van het haardvuur, een boek, muziek en ik probeerde wat meters te maken omdat ik dat continentaal breien helemaal wil automatiseren (gaat lekker, en véél beter voor de schouders). Bij fijne wol vind ik het al prima gaan, bij dikke wol steek ik nog te vaak midden in de draad. (ik kan wel over van alles bloggen, maar dat betekent niet dat ik ook alles kán!!)


De hele dag geen computer aan (o, zo fijn af en toe!), maar vanavond wou ik toch die mailbox maar even checken. Doing! 65 mails.......... Waar ik kón heb ik iedereen op weg geholpen, en ik ben al van het idee af dat ik voor iedereen een oplossing móet vinden. Tja, ik ga vooruit...

Knit bat hanging

Deze wil ik jullie niet onthouden. Wat een leukerd. Slapend op zijn kop ziet deze vleermuis er toch tevreden uit. Je kunt het patroon hier kopen, in het engels en niet goedkoop, maar dan heb je ook wat...5 opmerkingen:

 1. Dat ziet er gezellig uit bij jou zondags ... en wat is dat vleermuisje leuk, echt een heel leuk patroontje.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n weekendje uitrusten, lekker gezellig bij elkaar, rustig wat praten, bij elkaar zitten, genieten van lekkere zelfgemaakte taart en daarbij wat handwerken, meer moet dat niet zijn!
  De vleermuis is supertof! Helemaal in halloweenstijl :-)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker hoor, zo´n rustig weekend. Je hebt groot gelijk als je de computer eens niet aanzet. Ik weet niet wat continentaal breien is, maar het ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O, maar dat vleermuisje is echt geweldig!! Hier ook een heerlijk rustige zondag achter de rug, super van genoten!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...