Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 9 november 2013

Uit het hart....

Heel even een break tussen de werkzaamheden. Je zal zien dat de winkelbel gaat zodra ik een toetsenbord aanraak - het zou niet voor het eerst zijn. Vanmorgen heel vroeg opgestaan (wanneer nou niet?) want zoonlief moest gaan werken en dochterlief naar korfbal. Dat was een mooie reden om door te stomen want gisterenmiddag kwamen nog grote doze wol binnen, en dat moet wel opgeruimd zijn als vanmiddag de Workshop Fari Isle start! Een stofzuiger door de winkel is ook geen overbodige luxe.


Dit mooie hart zag ik op Ravelry. Als je nog geen account hebt op Ravelry moet je dat echt eens overwegen. Het kost niets, verplicht tot niets, maar je krijgt daarvoor zoveel inspiratie. Alleen plaatjes kijken is al een plezier! De voertaal is Engels omdat de site door handwerksters van over de hele wereld jun werkstukken er op plaatsen.


Dit leuke hart vind je dus hier, waar je het kunt kopen. Het patroon is in het engels, maar er is ook een teltekening bij. Het hart is hier gespannen op een stuk board, maar je kunt er ook een kussen van maken of naaien op stof voor bijv. een tas.


7 opmerkingen:

 1. Lieve Jeanet wat is het toch altijd leuk bij jou langs te komen hier. Dan wil ik zoveel maken. Bedankt dat je zoveel vrolijkheid laat zien.

  Volgend jaar toch maar weer eens een ritje jou kant op. Misschien eens gelijk als Wieke weer jou kant op komt.

  Heel veel succes met alles, en een super verkoop met alles toe gewenst.
  Zat je maar dichterbij. Kwam ik regelmatig neuzen heerlijke winkel.
  En gezellige Jeanet.

  Lieve Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jeanet,

  Hoe grappig, ik heb net mijn nieuwe blog gepost, over onder andere Ravelry. Want inderdaad, je kunt er zo ontzettend veel inspiratie vandaan halen! Jammer dat veel mensen dat niet weten. Dus ik dacht dat ik er maar eens een blog aan moest wijden. Ik ben niet de enige...

  Groetjes,

  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...