Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 31 maart 2021

Verrassingen

Als het een paar dagen zó lente is als nu, is het bijna niet voor te stellen dat het ooit weer koud wordt. Wat is het toch genieten met de deur open, de geluiden van buiten en die belofte van de lente. Passanten blijven even onder de bloesem staan, genietend van het luide gezoem van de bijen en hommels. 

Vanmorgen zijn alle doosjes met handgeverfde strengetjes op de post gegaan. Ik heb van alles nog een beetje over, dat komt in de winkel. Binnenkort gaan de verfpannen weer op want ik heb de smaak te pakken. 

Gelukkig druppelt er weer heel veel moois de winkel in! De surprise-unicat is weer bijgevuld en er zitten echt pareltjes tussen:Van 1 bolletje (385 meter) maak je een kleine sjaal of een zomerkolletje, van 2 een royale sjaal (hier een voorbeeld).

Op = op, de bollen zijn uniek en worden niet meer nagemaakt. Je vindt de hele collectie in de webshop.

Ook zijn er nog enkele Womensday-bollen over (deze zijn 650 meter).Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...