Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 24 maart 2021

Hondje

Sascha heeft in de serie Onesiegurumis (knuffeltjes die je niet meer achteraf in elkaar hoeft te naaien) een nieuw patroon uitgebracht:Wat een droppie, weer! Deze zijn gehaakt van katoen, maar je kunt elk garen kiezen. Elk draadje heeft zijn eigen uitstraling. Het patroontje is te koop in onze winkel en via álaSascha.com

Waar ik zelf ook erg naar uitkijk is het 2e boek over sjaals "Meer Sjaals haken", ook van Sascha.


Dit boek komt uit op 11 mei 2021. Het is al wel te bestellen via onze webshop maar wordt dus in mei geleverd. Het eerste deel van Sjaals bleek een topper te zijn. Zoveel mogelijkheden met duidelijke patronen! 
En met al die nieuwe draadjes die in de winkel liggen is er weer zóveel mogelijk. 3 opmerkingen:

 1. het heet Blij dat ik brei, maar jammer genoeg is het meeste haken. Wel heel mooie dingen, dat wel :) maar ik brei liever

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. What is in a name :-) ?
   Er staan ongeveer 1370 ideetjes met breien op dit blog, klik maar op het trefwoord "breien" onderaan dit blog.
   https://blij-dat-ik-brei.blogspot.com/search/label/Breien

   Verwijderen
 2. Ik geniet heel erg van alles brei en haakideetjes die Jeanet ons brengt!
  En van mijn prachtige verrassingspakket met garen.
  Ligt in een mand op tafel, ik aai dagelijks...
  Dank je wel Jeanet.
  Groet, Christina

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...