Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 23 maart 2021

Pieken en dalen

Mijn humeur én mijn tempo verloopt de laatste weken in pieken en dalen. Het zal vast met de pandemie te maken hebben, ik ben wel helemaal klaar met dat beestje. Maar ja, zolang het nog niet klaar is met ons moeten we het er mee doen en het beste ervan maken. Ik word een beetje gelaten - en dat is niks voor mij.

Deze week ben ik verpleeghuis-vrij. Dat schept heel veel mogelijkheden, dacht ik zo. Maar er komt op een of andere manier niets van terecht. Vanmiddag stond weer een uitgebreide verf-sessie op de agenda maar verder dan inweken van de strengen ben ik nog niet gekomen (dit wordt een latertje vanavond). Vanmorgen stond er eerst een vergadering - digitaal - op het programma. Anja, Stefanie en ik zijn echt nog wel bezig met allerlei Zeeuwse projecten maar door alle beperkingen is er zoveel niet mogelijk. Er broedt nog van alles maar het heeft zijn Corona-tijd nodig. Vanmiddag besloot ik eerst maar eens de winkel en het atelier op te ruimen, niet voor zijn tijd. Daarna de post klaargemaakt, waaronder de pakketten - met iets vertraging - voor de Ups & Downs CAL van Haakplein die net waren gearriveerd.


Wat me opviel was hoe licht de pakketten eigenlijk zijn! Ze zaten echter boordevol bolletjes maar op elke bol zit een lange looplengte van 180 m per bol, zodat je een flinke deken krijgt die niet zo zwaar is. De kwaliteit van katoen/acryl is heerlijk zacht, goed te wassen en pilt niet. 
De pakketten zijn nog steeds te bestellen in onze webshop. De CAL van Haakplein begint op 2 april (dus we hebben nog even tijd).
Alle informatie en links vind je straks terug bij Haakplein of via de Facebookgroep van Haakplein.
Morgen is de winkel weer open op afspraak! Bel of mail gerust - je krijgt dan alle tijd om lekker rond te snuffelen. 0118-602300


3 opmerkingen:

 1. Je wordt er inderdaad gelaten van hoor. Ja dit beestje heeft de wereld goed in de tang helaas. Maar we blijven hopen dat we er toch de baas over gaan worden. Succes van de week en geniet af en toe van het zonnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begrijp wat je bedoelt. Het duurt lang en als je kijkt naar wat er niet meer is, zakt de moed je in de schoenen.toch helpt het mij om anders te (blijven) kijken. En gisterochtend werd ik daarbij blij verrast toen ik dit filmpje keek: https://petrus.protestantsekerk.nl/artikel/meer-dan-genoeg/
  En je hoeft echt niet gelovig te zijn voor deze zienswijze.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig zijn de dekens.
  Je gelatenheid kan ik me voorstellen. Hopelijk komen er veel mensen op afspraak langs in je winkel. Dat zijn vast fijne lichtpuntjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...