Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 22 maart 2021

Uitdaging

Op Ravelry kun je de mooiste patronen vinden. Soms gratis, soms koop-patronen. Moeilijk, makkelijk, veelal in het Engels, met of zonder schema's - voor elk wat wils. Het is een heerlijke creatieve internationale smeltkroes waar ik niet uitgekeken raak. Mijn favorietenlijst is ondoenlijk voor één mensenleven, maar ik geloof dat veel leden daar wel last van hebben ...

Nog niet aangemeld bij ravelry? Gauw eens doen! Kost je niets, geen spam of rare aanbiedingen. Als je een beetje Engels kan is dat wel makkelijk, maar soms kon je met een schema ook al een heel eind.

Het patroon van deze sjaal is nog héél even gratis, daarna is het een koop-patroon. Zet 'm in je Library voor later 😉!


Niet voor beginners, deze brioche (=patentsteek)sjaal in 2 kleuren, maar wat een plaatje!
Gebreid met 2 kleuren sokkenwol (-dikte). Patroon en foto's: Basiu van Kasia Dychton
1 opmerking:

  1. Wat een prachtige sjawl. Lijkt me wel ingewikkeld. Maar ik heb hem al wel opgeslagen. Ravelry is, net als Pinterest, enorm verslavend. Dankjewel weer voor een prachtig patroon.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...