Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 6 maart 2021

Knuffelen...

Wat kun je toch blij zijn met "gewoon" 😊. Gewoon op zaterdagmorgen de winkel open doen en gewoon weer klanten (op afspraak) kunnen helpen. En omdat iedereen ná elkaar komt, heb ik ook tijd om iedereen op het gemak te helpen. Ik ben een blij mens!

Natuurlijk zal het nog fijner zijn als het nóg gewoner wordt en iedereen tegelijkertijd kan komen, dat je oude bekenden in de winkel tegen komt en die even kan knuffelen. Maar dat komt vast wel weer! Ik heb in deze dagen in elk geval weer een beetje energie en inspiratie gekregen. Afgelopen donderdag kwam Annemarie weer langs (bij jullie misschien nog bekend als vaste fotograaf op het Brei- en Haakfestival), een feestje! En blijkbaar heb niet alleen ik dat zo ervaren, maar Annemarie ook - ze schreef er een enthousiaste blogpost over: Marie-Maakt.nl (zelfs met een mondkapje kan ik glunderen 😂)


Deze week kreeg ik ook een paar voorbeelden van schattige knuffels in de winkel die waren getest door Fiona - voorbeelden in de winkel zijn een must! Er zijn 2 nieuwe schattige knuffels uitgebracht in de Onesiegurumi-serie van Sascha:
de Vos


Het Nijlpaard:

Met deze techniek van knuffels halen hoef je niets meer te naaien, je haakt de onderdelen in één keer aan elkaar. Afhankelijk wel garen je gebruikt worden de knuffels wat groter of kleiner. Je kunt deze patronen kopen op alaSascha.com of bij ons in de stenen winkel.

Francis van Haakgelukjes bracht ook een nieuw patroon uit: Kelly Koala


Het patroon van dit schattige Koalabeertje bestel je via Haak-gelukjes of de Etsy-shop. En deze is ook zo leuk:


Fijn weekend, allemaal!













3 opmerkingen:

  1. Fijn dat het begin er weer is mooie knuffels

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo fijn Jeanet, om je zo stralend weer in je toko te zien.
    Ondanks alle drukte zo heerlijk bezig.
    Geniet ervan 😊
    Groetjes Wia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto van jou in je winkel.
    Zo fijn dat dit begin er weer is!

    BeantwoordenVerwijderen