Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 10 maart 2021

Kleurtjes

Vandaag was ik lekker in de weer met strengen en kleurtjes. Ik krijg daar altijd energie van. En dat kan ik gebruiken 😅, want de winkel-open-op-afspraak is nog wel een dingetje, vind ik. Het is bij lange na niet "de winkel is gewoon open". Dus survivallen en modderen we maar door....


 

Dit hangt lekker te drogen op het rek, volgende week gaat weer een lading in het badje! Het verven is heerlijk om te doen, soms werk ik met een duidelijk plan (wat soms jammerlijk mislukt, hoor 😂) en soms ook niet. Vaak komen daar verrassingen uit die ik weer onthoud voor een volgende keer. 
Ondertussen bedenk ik dan hoe we verder moeten. Een nieuw seizoen staat voor de deur, de winkel ligt vol met voorjaarsbolletjes. Zouden we echt eind maart weer "gewoon" open gaan?
Het is een jáár geleden dat we voor het laatst een Brei- en Haakclubavond hebben gehouden. Ik dacht toen nog dat we in april wel weer konden, het is bijna hilarisch om terug te lezen (als het niet zo treurig was). En ik dacht toen naïef dat we in september wel weer workshops konden houden en ik meldde dat het Brei-festival niet door kon gaan in juni. Nou, in 2021 vrees ik ook niet.
Voorlopig nog geen breiclub, geen workshops, geen handwerkmiddagen. En o, wat mis ik dat! 

Afijn, kop op! Morgen mag de winkel weer open. Bel gerust, ook als je maar een kleine boodschap komt halen. Morgenmiddag en zaterdag is er nog genoeg plek.





3 opmerkingen:

  1. Wij missen het ook Jeanet, zo lekker even naar Arnemuiden. Maar we blijven hopen. 😘

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heel blij met je service via de post. Maar kijk ook reikhalzend uit om weer een keer met de trein jou kant te kunnen gaan. met al die bolletjes om me heen voel ik me een kind in een snoepwinkel. Nog even doorzetten.
    Lieve groet uit Purmerend Wia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou dat zijn mooie geverfde garens. We missen het allemaal maar voorlopig zitten onze breiochtenden er nog niet in.

    BeantwoordenVerwijderen