Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 25 maart 2021

Muud! Wat een cadeautje......

Vandaag kwam een doosje binnen waar ik echt heel blij van werd. De Muud-collectie breidt zich steeds meer uit en steeds meer mensen weten deze prachtige leren opbergers te waarderen. Een paar items waren al weer op en ik was blij dat ik alles weer kon aanvullen. Wat is het toch ontzettend mooi spul!


Bovenop liggen gelijk wat nieuwe items, bijvoorbeeld de opbergtas Shadow. Strak en compact, véél ruimte én vakjes! Prachtig afgewerkt en gevoerd.


Genoeg ruimte voor je breiprojectje, rondbreinaaldjes, haaknaalden en alles wat je bij de hand wil houden, zeker als je op pad gaat. 
Het kleine "doosje" is superhandig voor klein grut als stekenmarkeerders, je maasnaaldjes, een centimeter, etc. Alles is verkrijgbaar in de kleuren zwart en whisky. Maar deze XL-heuptas Vegas is ook super! Als je veel loopt én handwerkt is dit ideaal. Hij is lekker groot, daar kan heel veel in!


De webshop is weer bijgewerkt, het meeste is - zij het beperkt - op voorraad (of weer snel te leveren!). 
En binnenkort wordt de collectie uitgebreid met nóg meer items.

Misschien wil je zo'n prachttas op je verlanglijstje zetten voor je verjaardag, moederdag of iets anders. Bestel dan op tijd, meestal is de levertijd niet zo lang maar soms is de belangstelling voor een bepaald artikel zo groot dat de leverancier niet altijd direct kan leveren. 

Wil je eens lekker komen kijken naar deze prachtige collectie? Kom dan even langs (op afspraak!)
Morgen is de winkel gesloten, zaterdagzijn we weer geopend. Morgen ben ik wél lekker bezig voor en in de winkel met o.a. de bestellingen en abonnement-strengen. Dus ik probeer de telefoon zoveel mogelijk op te nemen. 
1 opmerking: