Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

donderdag 4 maart 2021

Van katoen

Tjonge, wat was dit toch weer heerlijk vandaag! Kwam het gisteren maar aarzelend op gang, vandaag stonden er al aardig wat bezoekjes op de lijst. En ik weet even niet wie er nu het meest genoot 😉, die blije klanten of ik. Een fysieke winkel schept zó veel meer mogelijkheden en het is gewoon wat ik het allerliefste doe: klanten op weg helpen zodat ze het perfecte bolletje vinden bij hun project. Wat kun je blij zijn met "normale" dingen.

Morgen ben ik weer een dag in het verpleeghuis. De winkel is dan niet open, na half 4 kun je wel weer bellen om iets af te spreken voor zaterdag of volgende week. Het is allemaal erg bewerkelijk maar ik ben blij dat er weer iets kán.


Ik vulde vanavond nog een paar kasten bij, lekker om weer wat op te kunnen ruimen omdat het druk was. De Stella vulde ik weer aan in de mand, Stella is een mooie mix van bamboe en polyamide , licht, zacht en  en glanzend, geschikt voor all season-projecten en zeker ook voor sokken door de sterke polyamide die er in zit. Wil je sokken breien maar wil je geen wol? Dan is dit een goed alternatief. Door zijn lange looplengte is het ook geschikt om te haken. Of maak er superzachte baby-spulletjes van!

Je vindt de Stella hier in de webshop.

Verder zorgde ik ervoor dat de sokkenwolletjes weer recht en overzichtelijk in de kast lagen. Ook kwamen de katoenen sokkenwolletjes in de webshop. Deze Regia Cotton is heerlijk zacht, voor sokken zónder wol maar ook voor sjaals, omslagdoeken of andere handwerkjes: 72% katoen / 18% polyamide / 10 elité (elastisch polyester). 100 gram - 420 meter 

Nou, ik ben best productief geweest vandaag. Het voelt errug goed! Morgen weer vroeg op, stel je voor dat ik me ga vervelen 😂! Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...