Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 1 maart 2021

Ups 'n Downs

Binnenkort start Haakplein weer met een leuke CAL, een prachtige deken in zigzagmotief. Een toepasselijker titel voor de nieuwe CAL hadden Jolanda en Naomi niet kunnen kiezen....

Of je het nu over de deken, de statistieken of mijn stemming hebt: het is zéér toepasselijk. Hopelijk kijken we na het haken van deze deken met een kleine glimlach terug over alle strubbelingen, muizenissen en ander soort stress. Of  helpt deze deken met het verzetten van de gedachten?


Jolanda en Naomi hebben ook dit keer weer hun uiterste best gedaan een leuke deken te maken met een gevarieerd zigzag-patroon. De naam Ups ’n Downs 2021 is ontleend aan het feit dat alles op en neer gaat, misschien ook nog wel een beetje wat betreft de uitdagingen.  

Ups 'n Downs 2021 is verkrijgbaar in 3 kleurvariaties: Grey Sand, Pink Beach en Blue Wave. 

De pakketten worden aangeboden in een doos, incl. leren label en een doosje stekenmarkeerders.  Er zal per verkocht pakket een donatie worden gedaan aan Stichting Ambulance Wens Nederland.

De deken wordt voornamelijk met 1 maat haaknaald 3,5 mm gehaakt. Afhankelijk van je hand van haken kies je de haaknaald waar jij je het beste bij voelt. Voor sommige delen kan het nodig zijn (afhankelijk van je hand van haken) dat je een halve maat groter of kleiner nodig hebt. De deken wordt gehaakt met Durable cosy extra fine (50 gram/180 meter) 58% katoen en 42% acryl garen.  (29 bollen). De deken wordt dan ca 165 x 120 cm groot (lxb).

De patronen zijn voorzien van geschreven teksten en haakdiagrammen. Via de facebookgroep Haakplein en via www.haakplein.com is de Ups 'n Downs 2021 gratis te downloaden. Er zijn voor deze CAL pakketten beschikbaar. Deze zijn direct te bestellen, de pakketten worden uitgeleverd vanaf 16 maart. 

De Cal start op 2 april.

Je vind alle kleuren hier terug in de webshop.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...