Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 13 maart 2021

Macro Botanica

Stiekem had ik gehoopt dat ik 'm vandaag al in de winkel zou krijgen maar het pakket is ergens blijven hangen en wordt volgende week hier bezorgd. Want hij is weer uit - de nieuw Scheepjes Yarn


De 11e editie kreeg als thema Macro Botanica. En als je de foto's bekijkt weet je al weer genoeg 😍.



 


"Scheepjes Bookazine YARN 11 Macro Botanica staat geheel in het teken van de fascinerende wereld van de plantenkunde bekeken door een macro lens. 16 unieke haak- en breipatronen voor het lente- en zomerseizoen brengen een ode aan deze fascinerende eigenschappen, die vertaald zijn in de subthema’s Attract, Reproduce, Defend en Grow. Door inspirerende interviews met creatievelingen en verdiepende artikelen over de Wereldzadenbank in Spitsbergen en de Fibonacci-reeks worden de vele mogelijkheden van plantkunde als inspiratiebron voor creativiteit belicht.

In dit Bookazine zijn maar liefst 20 verschillende Scheepjes garens gebruikt. De gepresenteerde projecten zijn geschikt voor beginnende en meer gevorderde handwerkers en vormen samen een bonte verzameling patronen. Bont in kleur, in gebruikte garens en voor zowel interieur als garderobe, voor jong tot oud.

YARN Bookazine is inmiddels een fenomeen. Het is niet zomaar een patronenboek, maar een bron van inspiratie en een echt verzamelitem. Ook deze editie is voorzien van beeldschone fotografie en het thema is tot in de kleinste details verwerkt. Net als editie 10 heeft dit exemplaar een stijlvol vormgegeven kaft met open rug, waardoor het boek mooi open blijft liggen. Handig bij het maken van één van de prachtige patronen!"

Vanaf volgende week dus in de winkel én uiteraard ook al in onze webshop

******
PS: wat heb ik vandaag genoten van het werk in de winkel 💚💙💚💛💚!
Gelukkig maken steeds meer mensen een afspraak om even op het gemak te komen snuffelen. Schroom niet om even te mailen of te bellen, volgende week zijn we open op woensdag, donderdag en zaterdag.







1 opmerking:

  1. Wat een mooie kleuren. Eigenlijk ook mijn kleuren. Geeft ook weer een zomers gevoel al die patronen en kleuren. Heerlijk dat je weer klanten kunt ontvangen en alles zo goed loopt,

    BeantwoordenVerwijderen