Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 3 april 2021

Pauze

Deze week kwam er weer van alles binnen. Ik moet je bekennen dat ik soms niet eens meer precies weet wat ik een half jaar geleden heb besteld, toen vast nog in de veronderstelling dat we het C-probleem misschien al wel een beetje onder controle zouden hebben. Dan komt er weer een grote doos prachtige sokkenwol binnen en nu denk ik, waar láát ik het allemaal?! Dus breng ik jullie het survival-sokkenpakket weer een keer onder de aandacht: 


In het pakket zit 5 x 100 gram 4-draads sokkenwol, waarin 1 x effen, 3 x gekleurd (of andere bijzondere sokkenwol, maar altijd uit de nieuwste collecties) én 1 x een handgeverfde sokkenwol. Genoeg voor 5 paar unieke sokken (tot maat 46). Extra erbij krijg je een paar leuke stekenmarkeerders, een proefverpakking eucalan en een sokkenpatroon. Alle pakketten zijn een beetje anders, je kunt het hier bestellen.

(willekeurige sokken van het net geplukt 😁)

Overigens zijn ook de andere survival-pakketten ook nog steeds te bestellen, hoor!

*********

Pfffttt...... deze werkweek-in-de-winkel zit er op. Het werken met afspraken vergt bepaald andere skills van mij 😁, laten we het daar maar op houden. Het is verre van optimaal, maar het is iets. Ik verwacht niet dat er in de komende weken veel verruiming zal komen, dus schroom vooral niet om even een afspraak te maken. Niets is zo inspirerend om bolletjes te voelen, te vergelijken en in de leuke boeken te struinen.

Omdat ik de komende Paasdagen moet werken bij mijn andere job, hou ik een kleine blogpauze. Ergens in volgende week meld ik me wel weer eens, ik probeer in de tussentijd het een beetje gezellig thuis te maken en misschien nog een paar steekjes te breien...


Fijne Pasen!
2 opmerkingen:

 1. Goede paasdagen Jeanet , voor jou en je gezin.
  Liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jeanet,
  das sind mal richtig fröhliche Strümpfe die Du uns da zeigst. Das dritte Paar von links befindt sich im Moment an meinen Füßen. *G*
  Liebe Grüße zu Dir
  Manu

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...