Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 8 maart 2021

Vrouwendag

Het is vandaag 8 maart, de dag waarop wereldwijd de internationale Vrouwendag wordt gevierd. Ter gelegenheid hiervan maakte onze unicat-leverancier een prachtige unieke Surprise-unicat in een kleurrijke combinatie. Van deze bollen is de oplage zeer beperkt en een aantal bollen zijn onderweg naar onze winkel. De bollen zijn 250 gram/650 meter (29,95). Deze bollen zijn 6-draads, dus iets dikker dan je gewend bent van de "gewone" unicat, in deze bol zitten maar leifst 18 verschillende kleuren verwerkt! Breien op naalden 3½-4½, haken vanaf naald 4½.


Je vindt de bollen hier in onze webshop. Ophalen mag uiteraard ook (of afspraak) maar reserveer je bol dan via de webshop en kies voor "betalen bij afhalen".

1 opmerking:

  1. Zoals er veel verschillende vrouwen zijn, zo heeft deze bol veel verschillende kleuren. Bijzondere bol!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...