Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 30 maart 2021

Lente

Zooooooooo, dit is lente! Ik moet bekennen dat ik vandaag even ontsnapt ben. Het ging van geen méter, vandaag. Mijn werk voor me maar het hoofd totaal ergens anders. Ik besloot voor dat Murphy om de hoek zou komen kijken om het werk maar even te laten voor wat het was (de strengetjes komen een dagje later, ladies!) en de zon op te zoeken. 


Die strakblauwe hemel, het gezoem van talloze bijen en hommels in de ontluikende bloesem. Dan kun je toch niet meer binnenblijven?

(aarggh... weet je nog van dat breifestival op de Markt....?)

Ik zocht manlief op die met zijn Ferrari 😉 de moestuin aan het frezen was. Lente-kriebels overal.

 

Toch een fijne gedachte dat ondanks alles wat er om ons heen gebeurt, sommige dingen gewoon doorgaan!

Morgen is de winkel weer open! Wil je even langskomen (om die mooie bloesem voor de winkel even te bewonderen en een bolletje wol op te pikken), maak dan een afspraak! Er is nog voldoende plek.

In de webshop heb ik nog wat zomerse sokkenwolletjes gezet - geen wol maar katoen! Je vindt ze hier terug (helemaal onderaan).

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk he die bomen met bloesem en die strak blauwe hemel. Gelijk heb je om naar buitne te gaan. Tenslotte wordt het tegen het weekend weer 'gewoon' april weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al die bomen in bloei is om stil van te genieten. En om weg te dromen over fijne dingen, hoe klein ook.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige plaatjes met die strak blauwe lucht.
  Kan me helemaal voorstellen dat je naar buiten "moest".

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had mijn verrassingswol gisteren, precies op 1 april. Zoals jij had afgesproken!
  Het was dinsdag zulk lekker weer! Heerlijk om even buiten te kunnen zijn, echt genieten. Daar is de vakantie tenslotte ook voor!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...