Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 16 maart 2021

Chaos!

Het is dikke chaos. Zoals gewoonlijk....

Ik moet iets te veel in te weinig tijd. Na op zondag en maandag in het verpleeghuis te hebben gewerkt was ik gisteren toch wel moe. Ik checkte en beantwoorde de dringende mails,  en dook vroeg de koffer in. Vannacht hadden de kaboutertjes niets geregeld dus moest ik zelf aan de slag. De telefoon ging voortdurend om afspraken te maken voor deze week. Ben ik superblij mee, maar het schoot natuurlijk niet erg op. Ik had op de planning om vanmiddag wol te gaan verven maar halverwege de morgen zag ik al dat ik dat niet ging redden. Afijn, schuiven kan altijd. Vandaag gingen er veel bestellingen op de post, dat is lekker weggewerkt. Tijdens het struinen in de winkel kwam ik zóveel tegen waar ik nog over bloggen wil:


New arrivals....

Ufo's en Wip's


Voorjaarskriebels........


Of toch die nieuwe serie sokkenwol?


Of misschien eerst eens gaan labelen en de winkel gaan stofzuigen?


Ik ga koken! 
Morgen weer een dag.....
Natuurlijk mag je een afspraak maken om alles "live" te zien 😊.











2 opmerkingen:

  1. Het valt niet mee met een baan in het verpleeghuis én het vele werk voor jouw wolwinkel. Fijn dat mensen op afspraak naar de winkel mogen komen, maar voor jou betekent het vast extra werk naast het werk dat je al hebt. Goed om op enige moment op de dag er een punt achter te zetten en tijd te nemen voor je gezin en voor jezelf.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie bolletjes laat je ons weer zien. Heerlijk!
    Je hebt vele ballen hoog te houden. Op tijd stoppen en voor jezelf zorgen is dan extra belangrijk. Morgen weer een dag. Heel goed.

    BeantwoordenVerwijderen