Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 26 maart 2021

Regenboog...

Als ik een paar dagen vrij ben van mijn andere werk denk ik altijd dat ik zóveel andere dingen kan doen (kilo's wol verven, administratie op orde, huishouden aan kant, kokkerellen, uitrusten 😂😂, wandelen, en méters wol breien)  Je zou verwachten dat ik van eerdere ervaringen leer, maar mijn brein blijkt hardnekkig te zijn in optimisme. Goed beschouwd héb ik ook heel veel gedaan, maar mijn to-do lijstje is nauwelijks korter geworden. Wat ik het liefste doe, heb ik gedaan: kílo's wol geverfd:


Naar de kapper geweest, was ook niet voor z'n tijd....
(waar is de tijd dat ik nog rossige lokken had - van mezelf, he?)


Adminstratie - een beetje, zéker nog lang niet klaar. 
Huishouden - eeeeeeeehhh....
Kokkerellen - zéker wel!
En de rest...... dat komt nog 😉

Deze dagen is er weer van alles binnengedruppeld. Nieuwe garens, nieuwe kleurtjes. Zoals deze regenboog-sokken:

Met het Regia Pairfectdraadje maak je de mooiste kleurigste sokken, helemaal symetrisch.
We hebben 3 kleurtjes in deze serie, je vindt ze in de webshop en in onze winkel. In de winkel hebben we nóg veel meer soorten sokkenwolletjes en morgen komen er ook nog katoenen sokkendraadjes bij!










Geen opmerkingen:

Een reactie posten