Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 26 maart 2021

Regenboog...

Als ik een paar dagen vrij ben van mijn andere werk denk ik altijd dat ik zóveel andere dingen kan doen (kilo's wol verven, administratie op orde, huishouden aan kant, kokkerellen, uitrusten 😂😂, wandelen, en méters wol breien)  Je zou verwachten dat ik van eerdere ervaringen leer, maar mijn brein blijkt hardnekkig te zijn in optimisme. Goed beschouwd héb ik ook heel veel gedaan, maar mijn to-do lijstje is nauwelijks korter geworden. Wat ik het liefste doe, heb ik gedaan: kílo's wol geverfd:


Naar de kapper geweest, was ook niet voor z'n tijd....
(waar is de tijd dat ik nog rossige lokken had - van mezelf, he?)


Adminstratie - een beetje, zéker nog lang niet klaar. 
Huishouden - eeeeeeeehhh....
Kokkerellen - zéker wel!
En de rest...... dat komt nog 😉

Deze dagen is er weer van alles binnengedruppeld. Nieuwe garens, nieuwe kleurtjes. Zoals deze regenboog-sokken:

Met het Regia Pairfectdraadje maak je de mooiste kleurigste sokken, helemaal symetrisch.
We hebben 3 kleurtjes in deze serie, je vindt ze in de webshop en in onze winkel. In de winkel hebben we nóg veel meer soorten sokkenwolletjes en morgen komen er ook nog katoenen sokkendraadjes bij!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...