Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 11 maart 2021

Handig

Het leek wel herfst vandaag! Wat een wind, het gierde zo hard om de kerktoren dat je het binnen kon horen. Het was uiteraard wel ultiem "droog-weer" en hoe wel ik af en toe een reddingsactie moest ondernemen om te voorkomen dat de handgeverfde strengen in de struiken verdwenen, zijn alle strengen wel lekker droog! Volgende week weer een lading. Nu al zin in 😁.

En het was heerlijk om weer in de winkel bezig te zijn. Samen met klanten struinen tussen de bollen. De eerste zomerboeken bekijken..... maar vóór ik begin aan een nieuw project moet ik wat UFO's afmaken (UnFinished Objects). Od zak ik gewoon zo'n leuke tas haken en mijn Ufo's er in verstoppen? Twee vliegen in één klap toch?


Deze leuke tas is gehaakt van 4 bollen Durable Cosy Fine Faded. Het gemeleerde garen komt zo prachtig uit! Je kunt het gratis patroon van Durable hier terugvinden. En het garen kun je uitzoeken in onze winkel of bestellen via onze webshop.


Morgen switch ik weer naar mijn andere job. De winkel is morgen/vrijdag gesloten (zolang we nog niet normaal open kunnen blijft dit even zo), maar zaterdag de hele dag open. Er zijn nog wat plekjes vrij!
Volgende week zijn we open op woensdag, donderdag en zaterdag.


2 opmerkingen:

  1. Leuke tassen voor ufo's. De mijne zitten in kleine klapkratjes van de Zeeman stapelt makkelijk hihi. Fijne werkdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke tas!
    Een patroontje om te onthouden.
    Ik zie het zo voor mij ... jij in de tuin de strengen aan het redden ... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen