Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 1 september 2018

Weekend

Tjonge, wat een week! Het lijkt wel of iedereen weer tegelijk de brei- en haaknaalden opneemt (waarvoor ik erg dankbaar ben). Mijn hoofd tolt een beetje van alle ideeën die ik heb gezien, alle bolletjes die binnen zijn gekomen, alle ontmoetingen en gesprekken die ik heb gehad. Het was echt een week waarin heel veel bloglezers - van heinde en verre - even langskwamen. Hoewel ik veel mensen helemaal niet persoonlijk ken is er vaak een klik, een herkenning, een goed gesprek!


Bedankt voor alle lieve complimenten - in deze ontmoetingen merk ik dat mijn blog nog steeds gewaardeerd wordt. Maar nu gaat bij mij ook even het lampje uit. De bolletjes voor een nieuw projectje liggen klaar - een stapeltje boeken die ik voor mijn verjaardag kreeg ook.
Eerste nog even een boodschap, koken, kind-met-kunstwerken ophalen, cake bakken en dan plof ik op de bank.......... het kan nog even duren 😉.

Fijn weekend allemaal!




3 opmerkingen:

  1. Een heel rustig .gezellig en inspirerend weekend wens ik jou en je naasten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allereerst een fijn weekend gewenst. Ben reuze benieuwd naar je project op de foto, de naam van de wol spreekt mij erg aan en ziet er ook erg mooi uit. Heb in de webshop gekeken maar daar staat de wol (nog) niet in. Groetjes, Clara

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie combie qua kleur, ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen