Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 22 september 2018

Belofte

O, wat héérlijk - het is Herfst!

(Ik weet dat ik alle zomerliefhebbers tegen de schenen schop, en het is echt jammer voor al die evenementen die in het water vielen - maar o-wat-hou-ik-van-de-herfst!)

En blijkbaar moeten we eerst weer even voelen wat kou is voor we aan winterbreisels gaan denken maar dat lukte vandaag dus prima! Ik was van alles van plan vandaag - er kwam niets van...
Eerst bereidde ik de workshop van vanmiddag voor - wat sjouwen met stoelen en tafels, koffie en thee klaarzetten. De workshop werd gegeven door Ans (superjuf!!) terwijl ik de klanten hielp.

Dus heb ik niet in de webshop kunnen zetten wat ik wou, alleen een sneak peek van alles wat op stapel ligt!
De Winter-Diezig en een heel, heel mooie combinatie tussen draadjes en patroon....


Nieuwe kleurtjes in een nieuwe kwaliteit handgeverfd garen.....


                                                         Nieuwe draadjes en patroontjes:


Grote stappen, gauw thuis....


Of "Dansen Aan Zee"...............? 


En dan zit er nog van alles in de "pijplijn"....... Stay Tuned: volgende week over alles meer informatie! Beloofd!
Maar nu eerst: weekend...........
2 opmerkingen:

  1. Het is inderdaad heerlijk weer om lekker binnen te fröbelen. Het mag beslist kouder worden maar dan toch graag met een zonnetje :-D
    Prettig weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...