Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 5 september 2018

Baby-vestje

Nog steeds die zak tijd niet gevonden....... en da's toch een dingetje want mijn hersenpan draait overuren om alle ideeën die broeden uit te werken. Dat verwerken doe ik ook in de nachtelijke uren - wat dan weer wat minder voor de nachtrust is. Ik droom ervan dat ik alles kan maken...
Gisteren de hele avond bezig geweest met de Wool Addict-kast. En dan vervolgens elk kwartier er langs lopen om de bolletjes te aaien......... er zijn ergere afwijkingen, nietwaar?

En dan dit doddige babyvestje! Dat vraagt toch om gebreid te worden? Deze staat op nummer 243 van mijn to-do-lijst.... 😉! Dus als je daar op moet wachten, dan zijn we 2 generaties verder......


Foto's en patroon: Mme Ulma

Voor daar niet op wachten wil: het gratis patroon vind je hier in het Engels, en hier in het Duits. 
Mocht ik toch die zak tijd vinden, dan maak ik misschien een Nederlandse vertaling 😊
Het patroontje is beslist niet moeilijk. Je hebt 2 bolletjes Merino nodig - of iets vergelijkbaars- en breien op naald 3,5. Neem een zacht, mooi garen!
Beschreven voor een pasgeboren baby. 


O ja, en die kast?
Die staat! Vol met zachte, mooie wol. Met een ontzettend leuk boek met patronen........


Daar hoor je zéker nog meer van........!


N.B. Lieve mensen, met anonieme verzoeken voor de vertaling (zie hieronder) kan ik uiteraard niets, waar zou ik het naar toe moeten sturen? Dus mail even naar onze winkel of - nog beter! - bestel er gelijk 2 bolletjes merino bij. Jullie blij, ik ook blij :-)
info@blij-dat-ik-brei.nl