Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 13 september 2018

Gaatjes

Het loopt niet helemaal zoals ik wil, deze week. Of misschien wil ik iets te veel - dat zou zomaar kunnen........ Het bloggen schoot er gisteren weer bij in want ik gooide nog 3 kilo strengetjes in de pan. Dit keer o.a. een superzachte merino, wat is dat een feestje, zeg. En ondertussen zijn die strengen van maandag ook droog:


In de tussentijd probeer ik ook nog wat te breien, bestellingen weg te werken en natuurlijk klanten te helpen. Op dit moment staat Het Beddengoed van Tante Zoet zo'n beetje centraal in de winkel. In week 39 gaan we écht van start en nu de herfst voor de deur staat krijgen velen toch wel zin in een bijzonder project.


Wil je ook meedoen? Je leest er hier alles over. Als je gelijk in week 39 wil starten (wat uiteraard echt niet hoeft!), wacht dan niet te lang met het bestellen van je pakket. Koop je bij ons een pakket, dan krijg je het abonnement gratis en zijn er geen verzendkosten.
Doe je mee? Dan kun je zeker ook lid worden van de Facebook-groep. Je kunt daar straks ook terecht voor vragen over het patroon en je foto's laten zien van je Tante Zoet-deken.

Alles staat deze weken in het teken van gaatjes! Je kunt je nog aanmelden voor de Workshop kantbreien op zaterdag 22 september. Er zijn nog enkele plaatsjes vrij, vol = vol.

En binnenkort nog veel meer kant- en ajour werk, hou het blog maar in de gaten.


Voor wie gelijk wil beginnen of al geoefend is, kijk dan zeker op de website van Monique Boonstra, Kantwerk. Je vindt daar de prachtigste patronen voor beginners en (ver-)gevorderden:

Aith


Je vindt Monique's patronen ook allemaal terug op Ravelry








Geen opmerkingen:

Een reactie posten