Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 29 september 2018

Zigzag

't Is mooi geweest voor van de week - ik hou het kort 😉. Tijd voor wat rust en ontspanning!

Deze zag ik net voorbij vliegen op Ravelry: De ZigZag Fab Shawl van Jo Creates. Prachtig van een bol verloopgaren maar beslist ook mooi in effen of een paar strengen handgeverfd met een subtiel verloop:


Alleen dit weekend nog gratis te verkrijgen via Ravelry en daarna voor het luttele bedrag van 2,50 GBP. Een zakje tijd moet je ergens anders bestellen 😁.

Weet je dat je op onze website nu ook kleinere bollen Unicat van 750 meter kan bestellen? Of juist langere van 1090 of 1270 meter? En dat van de meeste kleuren ook nog wel een bolletje eind-kleur of beginkleur leverbaar is? (bestel dan via mail). Zo kun je je favoriete kleur bestellen in de lengte die je nodig hebt. Volgende week laat ik je nog een paar héle mooie - winterse - ideeen zien met unicat. 

Voor nu: héél fijn weekend!


1 opmerking:

  1. Bedankt voor de tip over dit mooie patroon! En geniet van je weekend!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...