Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 4 september 2018

Kabeltje

Vanmorgen hebben we de kast nog maar eens verzet 😉. Het wordt gewoon inschuiven en op elkaars schoot zitten, op die breiclub! Ondertussen is de wol ook binnengekomen, dus het wordt een latertje vanavond. En dan tolt dat hoofd ook nog eens van alle dingen die ik nog wil doen, laten zien, breien en haken.

Soms is het fijn om tussen alle grote projecten ook iets kleins op de pennen te hebben. Iets dat te overzien is, een beetje snel klaar is of cadeau te geven.


Een reep kabels breien of haken van een stoer garen en dat op een mooi kussen naaien is een leuk idee. Misschien heb je nog een lap liggen of pimp je een bestaand kussen op. Op het internet vind je veel patronen van kabels, kies een mooi, stoer garen en je hebt snel resultaat.
Nu nog een zak tijd.....

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee!!! Ik bestel alvast die zak tijd bij jou... ;)...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, inderdaad kan ik die zak ook maar niet vinden en er is zo veel leuks en moois wat ik nog wil proberen. Het streven is dan ook om minstens 150 jaar te worden ;P Dit vind ik ook weer gaaf.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig ben ik niet de enige die tijd tekort komt om alle leuke dingen te doen. Ik vind zo'n strookje wel een heel leuk idee. Kan ook nog wel op mijn wensenlijstje, ik kan er gewoon een papiertje bijplakken dat is wel makkelijker dan jullie kasten dans.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...