Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 11 september 2018

Volle bak

Gisteren kreeg ik het echt niet meer voor elkaar om te bloggen. Na 80 strengen wol een nieuw herfstkleurtje te hebben gegeven (en daarna nog fixeren, uitspoelen en ophangen) ging bij mij het lampje ook uit....Het is volle bak op het rekje..... Gelukkig droogt het lekker, een windje en zon zijn ideaal. Het lijkt een heleboel, maar binnenkort gaan we nog veel meer verven. Met de Knit & Knot in het vooruitzicht en het versturen van het 3e wolletje voor het abonnementje gaan we het hier echt niet mee redden.

Alvast een patroontje voor één prachtig strengetje handgeverfd garen:

Foto en patroon: Reyna van Noora Backlund - Ravelry

Het patroon Reyna vind je op Ravelry. Voor dit formaat heb je maar 400 meter nodig, maar uiteraard kun je de sjaal ook vergroten. Je kunt een streng handgeverfd ook prima combineren met effen (sokken-)wol.


4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige strengen wol heb je geverfd, daar word een mens vrolijk van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je voor de link naar het mooie patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige strengen. Iedereen is jaloers op het door jou geverfde sokkendraadje waar ik nu mee brei! Je hebt echt wel eer van je werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellig rekje, veel plezier met de rest hoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...