Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 8 september 2018

Vest

Ziezo, de werkweek zit er weer op! Voor ik aan het 2e deel van mijn leven begin, nog een ideetje voor het weekend (ik zou soms bijna vergeten dat ik ook nog partner, moeder, zus en zo ben, en nog een paar extra rollen en taken heb die niets met haken en breien te maken hebben).

Nu het wat kouder wordt (hoera!) is een vest heerlijk. Ik heb nog een leuk patroon gevonden:


Je kunt het gratis Nederlandse patroon terugvinden bij Craftkitchen. Het vest wordt gehaakt op nld 4½, dus geschikt voor heel wat draadjes. 

Ik hoop toch nog wat te breien van het weekend 😉 





3 opmerkingen:

  1. Wat een mooi vest! Is er aub iemand die dit voor mij kan en wil haken?
    Graag bericht aan Ineke Hoogenraad, Middelburg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen