Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 21 september 2018

Tante Zoet - nog héél even.....Nog enkele dagen en dan is het eindelijk zo ver: het Beddengoed van Tante Zoet gaat van start!
In de loop van volgende week zijn de eerste patronen beschikbaar en kan iedereen die het patroon of pakket heeft besteld - in zijn eigen tempo - van start.

Twijfel je nog of je mee wil doen of over je materiaal-keuze? In onze winkel liggen nu maar liefst twee kant en klare dekens die je van dichtbij kan bewonderen. Ik moet je waarschuwen: als je ze ziet en voelt van dichtbij ben je òm! 😉


In de winkel ligt nu een variant van katoen/acryl maar nu ook de wollen versie. H'm, ik weet nu zelf ook niet meer wat ik mooier vindt.... ze zijn allebei prachtig!


Ik nodig je van harte uit om eens te komen kijken en voelen. Dit is toch wel een héél bijzonder project. Wil je het nog eens nalezen? Kijk dan hier.

Wil je gelijk een pakket bestellen, dan klik je hier.
Het is uiteraard erg leuk om elkaars vorderingen te volgen en elkaar met raad en daad bij te staan: via onze Facebook-groep helpen we elkaar!


En laat het nou ook nog eens heerlijk gaan afkoelen 😉 - tijd voor dekens!


Voor wie niet in de gelegenheid is om te komen: uiteraard neem ik de dekens ook mee naar de Knit en Knot in Tilburg - en nog veel meer Zeeuws breiwerk.1 opmerking:

  1. Ik doe zelf niet mee, heb nog vee te veel onaf liggen, maar onze dochter en mijn zus doen wel mee dus daar ga ik van genieten.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...