Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 19 september 2018

Mozaïek

Gisterenavond was ik bij een ándere creatieve winkel (MozArtE van Els Goudt) in de straat en graag laat ik jullie daar even van meegenieten.

 

De hele avond was ik in de weer met steentjes met een hoog Zeeuws gehalte:


Dit moet 'm worden, maar zover ben ik nog lang niet!


Uren lang was ik bezig met steentjes, kraaltjes, spiegeltjes en lijm. Het war voor mij de eerste keer dat ik met mozaiek bezig was, dus ik maak gewoon iets na. Maar je kunt je hart helemaal ophalen als je los wil gaan in variaties en eigen inbreng! Zo waren er gasten uit Urk (!) die een Urker variant maakten, echt zo origineel!


Ik droomde van steentjes en kraaltjes....


Binnenkort ga ik verder, wat is dit ontzettend leuk om te doen!




Els' mozaïekwinkel is open op woensdagmiddag en vrijdagmiddag. Je kunt haar en haar werk vinden via Facebook en ook informatie vragen over deze en andere workshops!





2 opmerkingen:

  1. Toevallig heb ik een paar jaar geleden op een visserijdag een pakket mee genomen bij haar om thuis te kunnen maken. Heel leuk om te doen en een heel leuk resultaat. Echt een aanrader om eens te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er ieder geval enig uit!
    Kan me voorstellen dat je graag terug gaat.

    BeantwoordenVerwijderen