Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 19 september 2018

Mozaïek

Gisterenavond was ik bij een ándere creatieve winkel (MozArtE van Els Goudt) in de straat en graag laat ik jullie daar even van meegenieten.

 

De hele avond was ik in de weer met steentjes met een hoog Zeeuws gehalte:


Dit moet 'm worden, maar zover ben ik nog lang niet!


Uren lang was ik bezig met steentjes, kraaltjes, spiegeltjes en lijm. Het war voor mij de eerste keer dat ik met mozaiek bezig was, dus ik maak gewoon iets na. Maar je kunt je hart helemaal ophalen als je los wil gaan in variaties en eigen inbreng! Zo waren er gasten uit Urk (!) die een Urker variant maakten, echt zo origineel!


Ik droomde van steentjes en kraaltjes....


Binnenkort ga ik verder, wat is dit ontzettend leuk om te doen!
Els' mozaïekwinkel is open op woensdagmiddag en vrijdagmiddag. Je kunt haar en haar werk vinden via Facebook en ook informatie vragen over deze en andere workshops!

2 opmerkingen:

  1. Toevallig heb ik een paar jaar geleden op een visserijdag een pakket mee genomen bij haar om thuis te kunnen maken. Heel leuk om te doen en een heel leuk resultaat. Echt een aanrader om eens te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er ieder geval enig uit!
    Kan me voorstellen dat je graag terug gaat.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...