maandag 3 september 2018

Brei- en haakclub

Ziezo, nu gaan we écht weer normaal doen. Zelfs de Belgische kinderen zitten weer naar de schoolbanken, in Nederland zijn ze alweer aan vakantie toe 😉.

Dus........... gaan we deze week ook lekker weer starten met de twee-wekelijkse brei- en haakclub. A.s. donderdagavond 6 september starten we weer. Van ca. half 8 tot half 10 ben je van harte welkom met je haak- en breiwerkje (kom ook niet al te vroeg, ik moet de winkel en atelier nogal verbouwen na sluitingstijd, thuis wat op tafel zetten, koffie en thee voorbereiden en heel misschien zelf nog wat eten....!) - we gaan er weer een gezellig en creatief brei/haakseizoen van maken.Ik heb de data tot de Kerst alvast geprikt, deze zijn iets afwijkend van wat we gewend zijn. Kijk even hier en noteer alvast in je agenda.

De kasten liggen ook weer vol met breigarens, morgen komt er nog een flinke lading bij. De hele morgen zijn Ali en ik bezig geweest om hiervoor een nieuwe kast neer te zetten. Omdat er geen vierkante centimeter gelijke vloer is in onze winkel was er eigenlijk geen plek geschikt, het ding wiebelde alle kanten op. En om deze kast nu ook elke 2 weken te moeten verzetten voor onze gezellige breiclub - daar wordt-ie ook niet steviger van.... ik ben er nog niet helemaal uit. Het is elk jaar hetzelfde 😂, hoe doen andere wolwinkels dat? Steeds meer de buik inhouden tussen de kasten?
4 opmerkingen:

 1. De kast op wieltjes? Of een hangende kast......
  Jammer dat ik zo ver weg woon, helaas kan ik hier nooit bij zijn.
  Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik. Eén keer geweest en je bent verslaafd. Zo gezellig. ( maar er wordt meer gekletst en gelachen dan gehaakt/gebreid hoor)

   Verwijderen
 2. Ik dacht ook gelijk aan wieltjes onder je kast. Helaas, ik woon aan de andere kant van het land, dus zo'n avond zal ik niet bijwonen, maar ik wens iedereen heel veel plezier!
  Enneh, de kinderen hier in het noorden van het land zijn vandaag pas weer begonnen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die wieltjes - hebben we natuurlijk ook al lang uitgeprobeerd. Errug wiebelig! Maar het ding staat inmiddels, nu nog vullen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...