Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 3 september 2018

Brei- en haakclub

Ziezo, nu gaan we écht weer normaal doen. Zelfs de Belgische kinderen zitten weer naar de schoolbanken, in Nederland zijn ze alweer aan vakantie toe 😉.

Dus........... gaan we deze week ook lekker weer starten met de twee-wekelijkse brei- en haakclub. A.s. donderdagavond 6 september starten we weer. Van ca. half 8 tot half 10 ben je van harte welkom met je haak- en breiwerkje (kom ook niet al te vroeg, ik moet de winkel en atelier nogal verbouwen na sluitingstijd, thuis wat op tafel zetten, koffie en thee voorbereiden en heel misschien zelf nog wat eten....!) - we gaan er weer een gezellig en creatief brei/haakseizoen van maken.Ik heb de data tot de Kerst alvast geprikt, deze zijn iets afwijkend van wat we gewend zijn. Kijk even hier en noteer alvast in je agenda.

De kasten liggen ook weer vol met breigarens, morgen komt er nog een flinke lading bij. De hele morgen zijn Ali en ik bezig geweest om hiervoor een nieuwe kast neer te zetten. Omdat er geen vierkante centimeter gelijke vloer is in onze winkel was er eigenlijk geen plek geschikt, het ding wiebelde alle kanten op. En om deze kast nu ook elke 2 weken te moeten verzetten voor onze gezellige breiclub - daar wordt-ie ook niet steviger van.... ik ben er nog niet helemaal uit. Het is elk jaar hetzelfde 😂, hoe doen andere wolwinkels dat? Steeds meer de buik inhouden tussen de kasten?
4 opmerkingen:

 1. De kast op wieltjes? Of een hangende kast......
  Jammer dat ik zo ver weg woon, helaas kan ik hier nooit bij zijn.
  Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik. Eén keer geweest en je bent verslaafd. Zo gezellig. ( maar er wordt meer gekletst en gelachen dan gehaakt/gebreid hoor)

   Verwijderen
 2. Ik dacht ook gelijk aan wieltjes onder je kast. Helaas, ik woon aan de andere kant van het land, dus zo'n avond zal ik niet bijwonen, maar ik wens iedereen heel veel plezier!
  Enneh, de kinderen hier in het noorden van het land zijn vandaag pas weer begonnen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die wieltjes - hebben we natuurlijk ook al lang uitgeprobeerd. Errug wiebelig! Maar het ding staat inmiddels, nu nog vullen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...