Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************dinsdag 7 augustus 2018

Voorbij

En dan is onze deeltijd-vakantie opeens weer voorbij. Komt dat goed uit, want er staat al weer van alles op het programma!
Gisteren hebben we we sinds lange tijd weer strengetjes geverfd. De spoeling werd een beetje dun en ons team werd versterkt door collega Jeannette uit Katwijk die de "geheimen" van het verven wilden ontdekken. 😁 Wat hebben we gekletst........... en o ja, geverfd...! We vergaten zowaar dat het warm was...Het fijne van dit tropische weer is dat het lekker droogt! 😊 Sommige strengetjes zijn al bijna zover!


De strengetjes drogen gezusterlijk naast de kistjes uien uit de moestuin.


Maar nu is het voorbij met de pret: er moet weer hard gewerkt worden! Vandaag zijn er weer bestellingen de deur uit gegaan en de voorbereidingen voor morgen gedaan want we gaan naar Westkáppel. Vanaf 11.00 uur zijn Stefanie en ik achter het Polderhuis met het Beddengoed van Tante Zoet en originele en hedendaagse èvendoekjes. 

Waar? Morgen - woensdag 8 augustus van 11.00 - 17.00 uur bij het Polderhuis in Westkapelle.
Hier lees je meer!

Dat betekent dus dat ik zelf morgen niet in de winkel ben! De winkel is echter wel de hele dag open, Ali bemant de toko. Heb je echter specifieke vragen over garen of patronen, dan kun je beter weer komen vanaf donderdag of even mailen 😉.


3 opmerkingen:

 1. Hallo Jeanette. Hebben jullie de BOM van tante Zoet omgebiesd ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een mogelijkheid, maar er komt ook een beschrijving van een gebreide rand...!

   Verwijderen
 2. Hoi Jeanet, wat fijn dat jij je weblog zo actueel houdt, ik wilde vanochtend komen, maar lees dat je er niet bent. Omdat ik toch wel je hulp nodig heb, kom ik graag een andere keer! Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...