Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 25 november 2014

Winters

Er is overal een tijd van, dat schreef de Prediker al :-)
En naast al die drukke beslommeringen die we dagelijks ervaren (hoe heerlijk ook!!) is het fijn om te merken dat de seizoenen gewoon hun gang gaan. Ik geniet ook weer van de donkere dagen, de kou en het warme huis als je thuiskomt, de gezelligheid binnen. Dus gaan de kaarsjes aan en kruipen we even op de bank. Mét ons dekentje en dit is misschien wel een heel leuk idee voor een winters kussen.

Snowflake Pillow

Hoe eenvoudig is dit? Een effen kussen (kan ook van stof!) maak je minder saai met een grof gehaakt kristal of sneeuwvlok. Ik vond het idee bij Redheart, waar je deengelse beschrijving kunt downloaden.
Maar met een paar patronen van Sterretjes (hier vind je alle sterretjes van mijn blog op een rij) en wat grof garen kun je zelf wat verzinnen. Of leg er een paar los op tafel:

Snowflakes1 Snowflakes2

(Je kunt ze opstijven met Powertex of Paverpol).

2 opmerkingen: