Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 12 november 2014

Dromenland

Te moe om te bloggen!
Elke keer laat ik me verrassen door de hoeveelheid werk die bij een Handwerkmiddag komt kijken. Da's niet zo erg, maar het blogje sla ik over - ik ga naar dromenland... morgen weer een dag!

.

6 opmerkingen:

 1. prachtige foto, hopelijk goed geslapen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jeanet,
  Ik hoop dat je lekker geslapen hebt en weer lekker uitgerust bent? Maar ik vrees dat daar wel meerdere nachtjes voor nodig zullen zijn...
  Ik wens je een fijne middag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mens heeft ook rust nodig op zijn tijd. Gewoon even lekker bij slapen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige afbeelding Jeanet, enne, hopelijk heb je goed geslapen :))

  BeantwoordenVerwijderen