Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************woensdag 12 november 2014

Dromenland

Te moe om te bloggen!
Elke keer laat ik me verrassen door de hoeveelheid werk die bij een Handwerkmiddag komt kijken. Da's niet zo erg, maar het blogje sla ik over - ik ga naar dromenland... morgen weer een dag!

.

6 opmerkingen:

 1. prachtige foto, hopelijk goed geslapen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jeanet,
  Ik hoop dat je lekker geslapen hebt en weer lekker uitgerust bent? Maar ik vrees dat daar wel meerdere nachtjes voor nodig zullen zijn...
  Ik wens je een fijne middag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mens heeft ook rust nodig op zijn tijd. Gewoon even lekker bij slapen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige afbeelding Jeanet, enne, hopelijk heb je goed geslapen :))

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...